Onze pluspunten

Eigen productie (Pre-press en Press)

In onze drukkerij maken wij uw drukwerk van A t/m Z. Wij drukken, snijden, lijmen, nieten, rillen, vouwen en nog veel meer. Dit doen wij allemaal dankzij onze geavanceerde machinepark en ons vakbekwaam personeel.

Eigen vormgevingsafdeling

In onze ontwerpstudio werken creatieve en professionele designers, die hun kennis en jarenlange ervaring aanwenden om u met raad en daad bij te staan. Het is bij ons mogelijk om langs te komen en samen met de vormgever uw producten vorm te geven of aan te passen. Door deze korte lijnen krijgt u persoonlijke aandacht en kwalitatievere producten. De boodschap die u wilt overbrengen is direct duidelijk voor uw klanten.

Registratie niet verplicht op onze website

Om producten van onze website te bestellen is het niet nodig om een account aan te maken. Dit bespaart u tijd en maakt het bestelproces eenvoudiger.

Advies op maat

Heeft u drukwerk nodig? Maar heeft u behoefte aan meer informatie en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan is het mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen zonder afspraak. In ons gesprek kunnen wij alles met u samen bespreken. Wij zorgen voor een kop thee of koffie. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Flexibele dienstverlening

Met onze jarenlange ervaring in de drukkerijwereld hebben wij opgemerkt dat wensen van klanten veel van elkaar kunnen verschillen. Bijvoorbeeld het kan zijn dat u een levering eerder of later wilt ophalen dan onze openingstijden. Laat dit ons weten en wij zorgen voor een oplossing. Voor andere wensen of vragen kunt u bellen of e-mailen.

Garantie service

Heeft u een product ontvangen dat beschadigd is door transport of is er iets anders mis met uw drukwerk? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om met een passende oplossing te komen.

Snelle offerte-afhandeling

U wilt een offerte voor uw folders, flyers of ander drukwerk dan zorgen onze sales medewerkers ervoor dat u zo spoedig mogelijk een offerte ontvangt via de e-mail. De offerte zal overzichtelijk en helder naar u gecommuniceerd worden.

Snelle levertijden

Vanwege onze eigen bezorgservice zijn wij flexibel met het leveren van uw bestelde producten. Daardoor kunnen wij sneller leveren en zijn wij niet afhankelijk van derden.

Verschillende afleverlocaties

Wilt u uw drukwerk verspreiden over verschillende vestigingen of meerdere adressen? Dat is mogelijk bij ons. Bel of e-mail ons voor de mogelijkheden.

Blanco bezorging mogelijk

U heeft de optie om te kiezen bij het bezorgen van uw drukwerk voor verpakkingen zonder onze gegevens en logo erop. Voordeel van blanco verzendingen is dat de bestellingen geen vertraging oplopen, omdat het meteen naar de klant wordt bezorgd.

Gratis bezorgservice

Wij hebben eigen chauffeurs in dienst die uw bestelling met zorg afleveren op uw adres. Wij bezorgen alle producten gratis naar één adres in Nederland.

Gratis bestandscontrole

Na het uploaden van uw bestanden op onze website controleren onze orderbegeleiders uw drukwerk bestanden of ze correct zijn. Zij nemen met u contact op als er iets verandert moet worden.

Gratis opslagruimte

Wilt u een grote order plaatsen, maar heeft u weinig ruimte om uw drukwerk op te bergen? Geen probleem. In ons bedrijfspand hebben wij genoeg ruimte om uw drukwerk gratis op te bergen. Als uw drukwerk op is kunt u eenvoudig bellen of e-mailen naar ons om de rest of een gedeelte op te komen halen.

Gratis parkeergelegenheid

Rondom ons kantoor hebben wij genoeg gratis parkeermogelijkheden. U kunt langskomen bij ons op kantoor om ideeën op te doen voor drukwerk, offertes opvragen en/of om uw nieuwste drukwerk op te halen. Ons adres is Graafstroomstraat 6, 3044 AR Rotterdam.